Styrkekällan

Vittangi Sportklubbs gym är Styrkekällan. Gymmet ligger i källaren på Sporthallen.

För att träna här måste du vara medlem i Vittangi Sportklubb, med undantag för tillfälliga gäster.

Medlemsavgift: 100 kr/person och år eller 250 kr/familj.

Engångsavgift: 50 kr.

Är du ovan vid gymträning? Kontakta kansliet, vi kan hjälpa till med introduktion och genomgång av maskiner och utrustning.

Betalningsalternativ

Kontant till kansliet.

Plusgiro 48 40 62-5

Swish: 123 412 26 77

Med student avses de från 15 år på gym och vuxna studenter från 21 år på övriga träningar.

Vid frågor kontakta kansliet:

Ordningsregler på Styrkekällan

1. Skor lämnas på skohyllor i anslutning till entrén mot Sjövägen.
  1. Träna i rena träningskläder och använd inomhusskor. Det är inte tillåtet att träna med bar överkropp eller i strumplästen/barfota på grund av hygienskäl.
  1. Träningskort ska ALLTID vara med och kunna visas upp vid kontroll. Du får inte släppa in någon annan. Alla som har träningskort ska ha en kod till nyckellådorna. Skriv ditt namn i närvaroboken.
  1. Barn under 15 år får inte vistas i Styrkekällan.
  1. Utrustning och redskap hanteras varsamt för att undvika skador och obehagligt höga ljud. Efter användning ska utrustning/redskap ALLTID hängas tillbaka på dess plats. Torka av konditions- och träningsmaskiner med papper och rengöringsspray efter användning. Släng skräp i papperskorg.
  1. Måndag-fredag fram till kl. 17.00 får inga omklädningsrum användas. Skolan nyttjar dessa under skoltid.
  1. Stäng av mobilen/sätt på ljudlöst. Prata i telefon utanför Styrkekällan. Musik spelas så att det är samtalsvänlig volym.
  1. Doping är absolut förbjudet på Styrkekällan! Vi ingår i ett nätverk, 100 % ren hårdträning, med andra träningsaktörer och polisen i Kiruna kommun.
  1. Vi är en ideell förening som vill skapa möjlighet till träning och friskvård för våra medlemmar. Kontakta oss om något har gått sönder eller om du har synpunkter. Förslagsbok ligger framme på bordet.