Vittangi-klassikern-logga

Vittangiklassikern

Det är många som drömmer om att göra en klassiker. Springa, cykla, simma och skida jättelångt, runt om i Sverige.

Därför har vi skapat Vittangiklassikern. Nu kan du skida, springa och cykla ganska långt, men i Vittangi istället för att åka runt hela Sverige.

Vittangiklassikern fungerar på samma sätt som en Svensk Klassiker. Du måste göra loppen i följd under ett år, däremot behöver de inte utföras under samma kalenderår. Börja med det lopp du tycker bäst om eller tvärt om.

Lopp som ingår

6 juniloppet (löpning/gång), 15 km
Mellanälvsloppet (cykel), 75 km
Kopparrajden (skidor) 28 km eller funktionärsrajden 28 km

miniklass-banner

Miniklassikern

Barn har möjlighet att göra en ”Miniklassiker”.

Följande sträckoringår:

Kopparrajden

Upp till 8 år

9-12 år

13-15 år

6 juniloppet

Upp till 8 år

9-12 år

13-15 år

Cykel

Upp t.o.m. 15 år

800 meter

Vittangirundan i juli

När man väl har gjort alla tre loppen, meddelar man det till föreningen och får ett numrerat diplom för sin insats. Det finns också en t-shirt som man har möjlighet att köpa efter utförd Vittangiklassiker.

Friskvårdssatsning på arbetsplatsen

Att genomföra en Vittangiklassiker är ett bra mål och får dig att hålla igång under hela året. En sammansvetsande satsning för arbetskamraterna. Hör efter om din arbetsgivaren accepterar anmälningsavgifterna som friskvård.

Frågor kring Vittangiklassikern eller Miniklassikern

Telefon:070 632 96 79