Styrkekällan

Vittangi Sportklubbs gym är Styrkekällan. Gymmet ligger i källaren på Sporthallen.

För att träna här måste du vara medlem i Vittangi Sportklubb, med undantag för tillfälliga gäster.

Måndag – söndag 06.00-22.00

Träningsavgifter

Medlemsavgift (från 16 år) 100 kr per år
Familjemedlemskort (2 vuxna + barn under 18 år) 250 kr per år
Engångsavgift (tillfälliga gäster som vill träna behöver inte vara medlemmar) 50 kr per tillfälle

Medlemsavgiften betalas till:
Plusgiro: 48 40 62-5
Swish: 123  412 26 77

Märk betalningen med namn och födelseår.

Det går också bra att betala kontant till kansliet. Eller vid träningstillfället för tillfälliga gäster.

Gruppträning: inga träningsavgifter för ungdomar. Med student avses de från 15 år på gym och vuxna studenter från 21 år på övriga träningar. Endast heltidsstuderande kan ta del av studentpriser.

Vid frågor kontakta kansliet:

Medlemsvillkor VSK/Styrkekällan

(Klicka för att öppna PDF)
Allmänna villkor för medlemskap hos Vittangi SK och Styrkekällan

Ordningsregler på Styrkekällan

1. Skor lämnas på skohyllor i anslutning till entrén mot Sjövägen.
  1. Träna i rena träningskläder och använd inomhusskor. Det är inte tillåtet att träna med bar överkropp eller i strumplästen/barfota på grund av hygienskäl.
  1. Träningskort ska ALLTID vara med och kunna visas upp vid kontroll. Du får inte släppa in någon annan. Alla som har träningskort ska ha en kod till nyckellådorna. Skriv ditt namn i närvaroboken.
  1. Barn under 15 år får inte vistas i Styrkekällan.
  1. Utrustning och redskap hanteras varsamt för att undvika skador och obehagligt höga ljud. Efter användning ska utrustning/redskap ALLTID hängas tillbaka på dess plats. Torka av konditions- och träningsmaskiner med papper och rengöringsspray efter användning. Släng skräp i papperskorg.
  1. Måndag-fredag fram till kl. 17.00 får inga omklädningsrum användas. Skolan nyttjar dessa under skoltid.
  1. Stäng av mobilen/sätt på ljudlöst. Prata i telefon utanför Styrkekällan. Musik spelas så att det är samtalsvänlig volym.
  1. Doping är absolut förbjudet på Styrkekällan! Vi ingår i ett nätverk, 100 % ren hårdträning, med andra träningsaktörer och polisen i Kiruna kommun.
  1. Vi är en ideell förening som vill skapa möjlighet till träning och friskvård för våra medlemmar. Kontakta oss om något har gått sönder eller om du har synpunkter. Förslagsbok ligger framme på bordet.

Medlemsavgift 100 kr

Familjemelemskort 250 kr
(2 vuxna + barn)

Betala medlemsavgiften till:
Plusgiro: 48 40 62-5
Swish: 123 412 26 77

Märk betalningen med namn och födelseår.

Sponsra oss genom att handla

ullmax-logosponsorhusetbanner1

E-post: vittangisportklubb@hotmail.com

Besöksadress:
Bastugatan 2
980 10 Vittangi

Kansliet har öppet

Måndag STÄNGT
Tisdag 7.00 – 14.00
Onsdag 7.00 – 14.00
Torsdag 7.00 – 14.00
Fredag STÄNGT

Lunchstängt 11.00 – 12.00

Avvikelser kan förekomma, men aviseras på dörren.