Styrkekällan

Vittangi Sportklubbs gym är Styrkekällan. Gymmet ligger i källaren på Sporthallen.

För att träna här måste du vara medlem i Vittangi Sportklubb, med undantag för tillfälliga gäster.

Öppettider

Måndag – söndag 06.00-22.00

För att komma in i Styrkekällan behövs en kod, vänd dig till kansliet.

Dagtid under vardagar är omklädningsrum och bastu avstängda, på grund av skolans verksamhet.

Medlemsavgifter hittar du här: Bli medlem
Träningsavgifter hittar du här: Träningsavgifter

Medlemsvillkor

Allmänna villkor för medlemskap i Vittangi Sportklubb och Styrkekällan

Vittangi Sportklubb och Styrkekällan stöder 100% Ren Hårdträning och en dopingfri träningsmiljö. Om du nyttjar våra lokaler förbinder du dig till dopingfri träning. Skulle du ertappas med att inte hålla dig till reglerna, stängs du omedelbart av från all träning.

Gymsektionen

Består av: Louise Nilsson, Petter Larsson, Robert Nordström, Anna-Lena Wildorf, Saara-Maria Nordström och Malin Fredriksson.

Vid frågor kontakta kansliet:
Telefon: 070 632 96 79
E-post: vittangisportklubb@hotmail.com


Ordningsregler på Styrkekällan

  1. Skor lämnas på skohyllor i anslutning till entrén mot Sjövägen.
  1. Träna i rena träningskläder och använd inomhusskor. Det är inte tillåtet att träna med bar överkropp eller i strumplästen/barfota på grund av hygienskäl.
  1. Träningskort ska ALLTID vara med och kunna visas upp vid kontroll. Du får inte släppa in någon annan. Alla som har träningskort ska ha en kod till nyckellådorna. Skriv ditt namn i närvaroboken.
  1. Barn under 15 år får inte vistas i Styrkekällan.
  1. Utrustning och redskap hanteras varsamt för att undvika skador och obehagligt höga ljud. Efter användning ska utrustning/redskap ALLTID hängas tillbaka på dess plats. Torka av konditions- och träningsmaskiner med papper och rengöringsspray efter användning. Släng skräp i papperskorg.
  1. Måndag-fredag fram till kl. 17.00 får inga omklädningsrum användas. Skolan nyttjar dessa under skoltid.
  1. Stäng av mobilen/sätt på ljudlöst. Prata i telefon utanför Styrkekällan. Musik spelas så att det är samtalsvänlig volym.
  1. Doping är absolut förbjudet på Styrkekällan! Vi ingår i ett nätverk, 100 % ren hårdträning, med andra träningsaktörer och polisen i Kiruna kommun.
  1. Vi är en ideell förening som vill skapa möjlighet till träning och friskvård för våra medlemmar. Kontakta oss om något har gått sönder eller om du har synpunkter. Förslagsbok ligger framme på bordet.