Medlemsavgift från 2024

Medlemsavgift150 kronor
Familjemedlemskort
(2 vuxna + barn upp till 16 år)
300 kronor
Betala medlemsavgiften till:
Plusgiro: 48 40 62-5
Swish: 1234 122 677
Märk betalningen med namn och födelseår.

Har du några frågor?

Kontakta kansliet.
Telefon: 070 632 96 79
E-post: vittangisportklubb@hotmail.com


100 % Ren Hårdträning

100procent-logo

Vittangi Sportklubb ingår i nätverket 100 % Ren Hårdträning tillsammans med  Kiruna kommun tillsammans och andra träningsaktörer, vilket innebär att vi arbetar för en dopingfri miljö. Vi har gemensamma medlemsavtal där det klart framgår hur vi arbetar om och när det skulle uppdagas att vi har medlemmar som har dopat sig. Som medlem i Vittangi Sportklubb (VSK) förbinder du dig till dopingfri träning.

Läs mer här: https://www.renhardtraning.com/

Bakgrund:

Dopning är idag ett problem. Inte bara inom elitidrotten utan i hela vårt samhälle. Färska undersökningar visar på en allt mer liberal syn på användandet av dopingpreparat. Oroväckande är också det faktum att användandet inte bara syftar till att nå idrottsliga framgångar utan även byggandet av en muskulös kropp, ökad sexuell förmåga och förmågan att begå grova brott.

Norrbottens Idrottsförbund har i många år jobbat aktivt med antidopningsfrågor, då främst med inriktning mot idrotten. Tanken har dock alltid varit att försöka jobba mer med problemet ur ett folkhälsoperspektiv. Därför startades samverkan med bl.a. Polisen i Norrbotten och Länsstyrelsen Norrbotten genom antidopningprojektet S.A.N.N – Samverkan. Antidoping. Nätverk. Norrbotten.

Med S.A.N.N var målet att genomföra en kartläggning av dopingproblemet i Norrbotten, genomföra utbildningar för de som kom i kontakt med dopningsproblemet t.ex. träningsanläggningar, landsting, polis, skola, idrotten och andra aktörer.

Läs mer här: http://www.prodis.se/medverkande/norrbottens-l%C3%A4n