Jul- och nyårsaktiviteter

26/1211:00SkolgårdenUtomhus HIIT
(klass 7 och äldre)
Elin Belleza
28-29/1212:00Idrottsplatsen (Vittangi IP)Bokstavsjakt för barnBokstäver finns utplacerade på Vittangi IP. Hitta alla 8 bokstäver och bilda ett ord. Rätt svar lämnas i låsbara brevlådan eller via meddelande på Facebook. Skrivpapper finns i gröna lådan på kansliet eller ta med eget. Kom ihåg att skriva namn på talongen.
30/12-3/112:00Elljusspåret vid KärleksstigenTipsrunda på skidor Barn/VuxenTipskuponger finns i gröna brevlådan på kansliet, ta med egen penna. Ifyllda kuponger lämnas i kansliets låsbara brevlåda.
3/111:00SkolgårdenUtomhus HIIT
(klass 7 och äldre)
Elin Belleza
4-10/1 Naturbingo för barnHämta en bingobricka i kansliets brevlåda och samla alla saker på bilderna, full bricka ger BINGO! Skicka en bild via Facebook på din ifyllda bricka för att delta i utlottning av pris.
5-8/115:00Start vid kansliet, runt sjönMingelquiz- Jorden runtSvarskuponger finns i gröna brevlådan på kansliet, ta med egen penna. Ifyllda kuponger lämnas i kansliets låsbara brevlåda. I det här mingelquizet ger vi oss ut på en jorden-runt resa med 14 destinationer. För varje resmål som beskrivs i text och bild, finns två-tre frågor som ska besvaras, totalt 36 svar behövs

Avgifter och annan information

Träningarna är gratis för alla med säsongs/terminskort i VSK. Så även för anställda i Kiruna kommun och LKAB som har friskvårdsavtal.

Enstaka ledarleddapass, drop in, kostar 50 kr, betalas på plats eller swishas. För alla under 20 år är det gratis att träna (gäller ej Styrkekällan), alla aktiva ska vara medlemmar. Vi gör dock undantag för tillfälliga gäster.

Tipsrundor och övriga barnaktiviteter är gratis för alla medlemmar.

Välkomna!

Vid frågor kontakta kansliet:

E-post: vittangisportklubb@hotmail.com